Maico gaat zwemmen voor het goede doel

19 Aug 2024
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce sit amet urna quis enim volutpat efficitur. Nam magna velit, bibendum id ullamcorper non, pretium at ante. Duis molestie justo sit amet erat dictum cursus. Ut hendrerit libero vel ornare tempus. Pellentesque vel tortor id sapien dignissim hendrerit. Donec hendrerit libero et augue egestas, vel dictum nibh tempus. Integer ac consequat urna.

Maico gaat zwemmen voor het goede doel

Actueel 356 keer gelezen

Zoetermeer - Maico is pas 8 jaar oud maar nu al gaat de Zoetermeerder actie voeren voor het goede doel. Op 8 september doet Maico mee aan Swim to fight Cancer.

Het is een hele prestatie voor de jonge zwemmer want niet alleen gaat hij zich inzetten voor het goede doel maar hij moet hiervoor maar liefst 1000 meter zwemmen. 

“Mijn oma is overleden aan kanker en daarom vind ik het heel belangrijk om dit goede doel te helpen. Ik ben gelukkig heel erg gezond en ik kan heel goed zwemmen”, vertelt Maico. Hij vraagt iedereen om hem te sponsoren. Inmiddels hangen bij alle supermarkten in Zoetermeer flyers met een QR code waarmee je Maico kan steunen door de QR code te scannen met de telefoon. “Al is het maar 1 euro, iedere euro helpt mij. Ik ga heel erg mijn best doen met het zwemmen want ik ben tegen kanker”, aldus Maico.

Ook op de site van fight cancer heeft Maico Scheffers een eigen actiepagina. Op deze pagina kan je hem ook steunen. Via https://www.fightcancer.nl/fundraisers/maicoscheffers221115. Het streefbedrag wat Maico hoopt op te halen is 500 euro maar als hij daar overheen gaat is het natuurlijk nog mooier. Swim to fight Cancer is een zwemtocht in het open water waar jaarlijks duizenden mensen aan meedoen.